Despre mine

Savu Oana

Blogs Home » Life » Culinar » CeMancamNOI

CeMancamNOI

Retete simple, gustoase, rapide, pentru pitici si pentru parinti.



Articole Blog

01. Biscuiti cu tarate de ovaz - Jan 11, 2016 7:59:54 PM
Vă propun o reţetă simplă şi rapidă, de biscuiţi cu tărâţe de ovăz – o gustare perfectă. Ingrediente: 2 ouă 2 banane mari O cană tărâţe de ovăz De aici e simplu: am mărunţit în robot tărâţele şi le-am amestecat cu ouăle şi bananele; am format apoi mici grămăjoare şi le-am copt la 180 grade Continue Reading Related posts: Pizza cu blat de tarate Turtita de ovaz cu branza dulce de capra Clatite din tarate
02. Crumble de mere - Nov 8, 2014 4:18:33 PM
Pentru că e toamnă, pentru că e deja frig şi iarna pare că se grăbeşte, pentru că am nişte mere frumoase … a ieşit o minunată prăjitură … şi arome împrăştiate prin toată casa … Şi nu e nimic complicat, doar nişte … 150 gr făină de secară (sau făină alba, dacă doriţi) 135 gr Continue Reading Related posts: Tort de mere Prajitura cu mere Panna cotta cu mere
03. „Copiii gătesc” – Un fel de gogoşi - Aug 23, 2014 4:42:30 PM
Această reţetă ar putea fi debutul unei noi „rubrici” pe site, şi anume „Copiii gătesc” 🙂 ; pentru că această reţetă este executată de Toni şi Adi, cu un foarte mic ajutor din partea mea (o să menţionez exact unde am contribuit 🙂 ). După succesul pe care l-a avut această operaţiune – atât la Continue Reading Related posts: Fursecuri cu ciocolata Briose cu gem de prune (sau ciocolata) Piure de conopida
04. Fursecuri cu ciocolata - Jun 21, 2014 11:39:42 AM
  Această reţetă este, de fapt, clasica reţetă de fursecuri cu stafide, însă cum Toni nu mănâncă stafide, darîi plac fursecurile 🙂 , ne “sacrificăm” noi şi le mâncăm cu ciocolată 🙂 . Se fac simplu şi rapid, nu e nimic complicat, şi practic, nu ai cum să “le greşeşti”; decât poate dacă le arzi în cuptor Continue Reading Related posts: Briose cu curmale Briose “roz” Granola
05. Peste cu cartofi copti - Jun 16, 2014 11:30:47 AM
Asta nu este cine ştie ce reţeta complicate, este chiar banală, însă este modul meu preferat de a mânca peştele… bineînţeles, nu orice peşte se poate prepara aşa, însă un păstrăv sau o doradă merg de minune; de fapt, “inculpatul” din imagine este dorada. Iar garnitură, cartofii copţi, sunt apreciaţi la maxim de toată familia Continue Reading Related posts: Piure de conopida Muschiulet de porc in verdeturi Piure de naut cu sos de rosii si carne de pui