Despre mine

Neculai Fantanaru

Blogs Home » Edu » Dezvoltare personala » Neculai Fantanaru Leadership

Neculai Fantanaru Leadership

Un Site personal numai au articole despre Leadership.Articole Blog

01. Glasul unui predicator în pustiu -
Leadershipul este experienţa de viaţă pe care ţi-o oferă imaginea unui Alter-Ego care aproape îţi substituie întreaga ființă.
02. Artistul unei vieţi care îşi asumă nemurirea -
Învaţă să creezi mediul necesar pentru relevarea sentimentelor tale profunde, conferind credibilitate şi consistenţă timpului pe care îl dedici imaginii “Celuilalt”.
03. Vizualul unei producţii semnate “Ti aspetto qui“ -
Construieşte-ţi o identitate care satisface nevoia unicităţii, adăugând profunzime creaţiei tale din perspectiva unei surse inepuizabile de încântare vizuală.
04. Enigma unui destin care se repetă în altă versiune -
Învaţă să priveşti lucrurile timpului prezent, îmbrăţişând cu o privire mai senină şi mai pregătită vederea largă pe care o deschide ochiului o anumită depărtare.
05. Romanul unui destin care asumă o istorie -
Înscrie-ţi existenţa într-un model de acordare a aprecierii şi preţuirii artei unui creator care şi-a educat deprinderea de a fi întotdeauna “altcineva”.
06. Eternal Flame -
Înscrie-ţi creaţia într-un model nou de abordare a noţiunii de imagine, acceptându-ţi existenţa din punct de vedere al aprecierii pe care o fiinţă raţională o nutreşte faţă de tot ce-o înconjoară.
07. Amin -
Adu-ţi aminte de ceea ce te defineşte ca artist într-un timp care nu îşi încetineşte niciodată mersul.
08. Maestre, mulţumesc pentru Invictus -
Dezvoltă-ţi identitatea în acord cu modelul sufletesc care te ridică spre o perspectivă spirituală mai largă despre tine însuţi, luând în considerare sentimentul de împlinire ce se regăseşte în comparaţia: splendoare-trăinicie.
09. Preţul unui trandafir nemuritor -
Învaţă să te priveşti din perspectiva unei creaţii care nu încetează să uimească, luând în considerare compoziţia unei imagini care te reprezintă prin natura ei.
10. Everything Is Coming Up Roses -
Învaţă să susţii cu toată forţa şi expresivitatea creaţiei tale mişcarea lumii în timp, ca pe o prelugnire a sufletului Omului în faţa inteligenţei nemărginite a naturii.
11. Universul unui artist care şi-a găsit expresia plenară -
Modelează-ţi realitatea prin intermediul unei virtuţi care să redea într-o imagine cât mai elaborată şi artistică personalitatea ta unitară şi bine articulată.
12. Singur în marele necunoscut al leadershipului -
Când voi dezvălui acest lucru, celor devotaţi mie le va fi în fine revelat Misterul.
13. Un clasic al trandafirului roșu -
Năzuieşte către ceva bine definit, apoi fă ajustările corespunzătoare pentru a-l oferi drept imagine al unei destinaţii artistice de excepţie care nu va înceta niciodată să fascineze.
14. Convulsiile unei lumi în veşnica schimbare -
Îndrăzneşte să fii ceea ce te defineşte cu adevărat atunci când nu eşti altcineva.
15. Fundamentul Leadershipului -
Fă-ţi timp să discerni asupra realităţii şi asupra propriilor gânduri, pentru a-ţi creşte nivelul de autoacceptare şi motivaţie.
16. Un dar nepreţuit din partea naturii -
Invata sa observi cat mai lucid lucrurile din jur, dar de fiecare data ca o experienta diferita.
17. Statuia care nu se însufleţeşte (I) -
Fii sublima trăire a ființei spirituale în lumea creată de tine, fără să pretinzi că eşti altcineva decât eşti în realitate.
18. Pictez doar in cuvinte -
Un scris care urmează meandrele sufletului este mişcarea unei pensule pe canavaua unui subiect prins între două lumi asemănătoare.
19. Eu număr doar orele însorite -
Felul în care ştiinţa abordează lumea şi lucrurile ei impune repere noi, un alt limbaj şi alte reprezentări.